Poveștiri parfumate #1 Lista cu izuri noi si izuri la care renunțăm în 2024

Poveștiri parfumate #1 Lista cu izuri noi si izuri la care renunțăm în 2024

Înainte ca Instagram să facă schimbări, porniserăm o serie de știri parfumate în secțiunea de Guide, însă cum aceasta a dispărut, m-am gândit să o mut aici, în Blogul Iz de poveste și să îi dau și un nume nou. Așadar, bine ați venit la lectura primului articol din seria Poveștiri parfumate. Aflăm, mai jos, noutățile lui 2024, dar și o listă cu izuri pe care le lăsăm în 2023 din diverse motive.

1. Tichet de îmbarcare la Paris

Încep cu o veste care mă bucură foarte tare și dacă totul merge cum plănuiesc, acest iz va ieși la lumină la timp înainte de Ziua Îndrăgostiților. Nu vreau să vă zic aroma și nici nu vă las o poză cu el pentru că vreau să ne bucurăm împreună de momentul lansării. Cert este că, dacă sunteți romantici din fire, siguuur este un iz de pus la colecție. ;) 

2. MărțIZșoare

Da! În sfârșit, știu! În atelierul nostru se lucrează intens și vrem să ajungă pe site cât de curând posibil. Sunt micuțe și drăguțe, perfecte pentru a fi oferite de 1 Martie. Dăm de veste imediat ce au ieșit din ”cuptor” și sunt gata de comandat.

3. Două noi izuri în Major Arcana

 

Ioana Teodoroiu a lucrat încă două noi personaje inspirate din Arcana Majoră și eu am ales două arome care le vin mănușă. Pe una o cunoașteți din difuzoarele de aromă, iar a două este complet nouă și foarte diferită de ce am mai mirosit până acum. Estimez că vor fi gata la timp pentru primul târg de anul acesta, Dichisar 10-11 februarie la Impact Hub. Colecția curentă o găsiți aici.

 

4. Un iz nou The Coven

O altă serie care îmi e tare dragă, lucrată tot cu Ioana Teodoroiu pe partea de design primește în familia sa o a patra figură feminită din mitologie, Medusa. Pentru ea am ales note de ghimbir, miere și tabac care să sublinieze foarte bine greutatea poveștii sale. Cu ea ne dăm întâlnire mai târziu în an, estimez aprilie.

5. Tichet de îmbarcare Portofino și Cuba 

S-a cerut foarte mult Portofino lumânare, așa că am livrat. De luna viitoare ar trebui să le avem pe amandouă pe rafturi, împreună cu o veste care merită un articol separat, căci este o schimbare majoră pentru noi.

6. Ne spunem adio

Avem și câteva izuri de la care ne luăm adio din diverse motive: nu mai sunt așa căutate ori nu mai avem acces la materia primă necesară pentru ele sau a devenit extrem de scumpă și nu le mai putem încadra în categoria de preț corectă. Așadar, după ce epuizăm stocul, nu o să mai producem:

a. Difuzor cu bețe: Seychelles (aici sufăr tare și sper totuși să găsesc o soluție, căci e o aromă care îmi place mult), Sare de mare și lemn, Bujori&Oud, Lemongrass și ghimbir, Pepene galben și castravete; 

b. Lumânari: Clătite cu afine și vanilie (rămâne doar Iz de ziua ta, care are aceeași aromă), Smirnă și tămâie (rămâne doar Iz de acasă, care are aceeași aromă, Trufe de ciocolată și miere, Zambile în vas negru metalic (rămâne varianta de 120ml).

Mă opresc aici cu noutățile pentru că vreau să am și un as în mânecă și să vă surprind cu o parte dintre ele, una chiar extrem de curând. Deci stați cu ochii pe contul nostru de Instagram, avem și content cu pisici!

Pupici parfumați,
Adriana

 

Înapoi la blog

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.